Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010

ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ

Αποσύρθηκε, με τροποποίηση, από το νομοσχέδιο για τους ημιυπαίθριους χώρους η διάταξη, σύμφωνα με την οποία δεν θα εντάσσονταν στη ρύθμιση τα κτίρια για τα οποία η αίτηση θεώρησης της οικοδομικής άδειας για σύνδεση με τα δίκτυα κοινής ωφελείας θα υποβαλλόταν μετά τις 30 Ιουλίου 2010.
Στη ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους θα έχουν τη δυνατότητα να εντάσσονται οι χώροι οι οποίοι βρίσκονται εντός του εγκεκριμένου όγκου του κτιρίου, του οποίου η άδεια εκδόθηκε ή αναθεωρήθηκε μέχρι τις 2 Ιουλίου 2009.
Αίσχος και ντροπή Δηλαδή μας λέει η κυρία Μπιρμπίλη ότι αν η άδεια σας βγήκε 3 Ιουλίου δεν μπορείτε να νομιμοποιήσετε τους ημιυπαιθροιους χώρους ενο αν βγήκε 2 Ιουλίου σας δίνω το δικαίωμα να τους κλείσετε και μετά της 30 Ιουλίου 2010 έως και 4 χρόνια καλά δεν υπάρχει ένας άνθρωπος με μυαλό μέσα στην βουλή να πει πέντε σοβαρά πράγματα. Κανονικά πρέπει όλες οι άδεις που βγήκαν μέχρι σήμερα να μπορούν να νομιμοποιηθούν η έστω οι άδειες που βγήκαν μέχρι την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 29 Οκτωβρίου 2009, στην οποία αναφερόταν ότι κατά τη διάρκεια αναστολής της προηγούμενης ρύθμισης «δεν επιβάλλονται πρόστιμα και οποιεσδήποτε άλλες κυρώσεις για την ανέγερση και διατήρηση αυθαιρέτων».

2 σχόλια:

  1. Όλο το μέτρο "μπάζει" απο παντού.
    Καθαρά εισπρακτικό.

    Σε μια χώρα που κανείς δε σέβεται τη νομοθεσία και χτίζεται άναρχα παντού, έρχεται η κυβέρνηση και "τακτοποιεί" τα χιλιάδες αυθαίρετα σε μια νύχτα.

    Φανταστείτε πως ένας αγοραστής με κλειστό Η/Χ, αγόρασε επιπλέον μέτρα για το σπίτι του με την προνομιακή τιμή του 6~12% της Τιμής ζώνης ανά μέτρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Eδω μπορείτε να αφήσετε τα σκολειά σας τις παρατηρήσεις σάς και τις απόψεις σας